SZOLGÁLTATÁSOK

Kedves Ügyfeleink!

Futáraink 8 órától 18 óráig állnak a T. Megrendelők rendelkezésére, de előzetes megbeszélés alapján természetesen ezen időponton túl is teljesítik a kézbesítést, mindössze 50% felárért. Az Ön hívásától számítva 20-30 percen belül megjelenik Önnél motorosunk, aki azonnal indul az Ön által megadott címre a lehető legrövidebb útvonalon. Budapesten 2 órán belül vállaljuk a küldemény kézbesítését

MOTOROS FUTÁR

Motoros kollégáink készséggel állnak szolgálatukra. Motoros futáraink 8 kg-ig szállítanak bármit, kivéve a szállításból kizárt tárgyakat (Á.Sz.F. 1. sz. mellékletben). 8-18 óráig felár nélkül, de előzetes egyeztetés után ezen túl is kézbesítik az Ön küldeményét. Alapdíjért 2 órán belül kézbesítik a küldeményt, de lehetőség van S.O.S. (soron kívüli) kézbesítésre is, mindössze 50% felárért. Ebben az esetben 1 órán belül leadják a címzettnél a küldeményt.

AUTÓS FUTÁR

Nagyobb méretű csomagok kiszállításában is állnak autós kollégáink ügyfeleink rendelkezésére. Autósaink a 8 kg. feletti küldeményeket (de max. 40 kg.) személyautóval szállítják, szintén 2 órán belül. S.O.S. rendelésre náluk is van lehetőség, de a forgalom miatt nem tudjuk garantálni az 1 órán belüli kézbesítést!

KISTEHERAUTÓS FUTÁR

Az igazán nagy méretű csomagok szállításában kisteherautós futár szolgáltatást nyújtunk. 40 kg. felett furgonos szállításra is van lehetőség. Ez a motoros tarifa felett mindössze 75% felárat jelent Önnek, de így biztonságban célba ér küldeménye! Furgonunk 3 óra alatt garantáltan elszállítja a küldeményt a címzetthez.